null Digitalisaatio ja teollinen internet Finnish Internet Forumin aiheina

Digitalisaatio ja teollinen internet Finnish Internet Forumin aiheina

Uutinen 25.02.2015 08.35 fi

Binäärikoodia (Kuva: Rodeo)

Internetin ajankohtaistapahtuman, Finnish Internet Forumin, aiheena on tänä vuonna digitalisaatio ja teollinen internet. Lisäksi foorumissa keskustellaan vuodenvaihteessa tapahtuneista palvelunestohyökkäyksistä.

Finnish Internet Forum järjestetään kuudetta kertaa keskiviikkona 25. helmikuuta 2015 eduskunnan Pikkuparlamentissa Helsingissä. Kyseessä on kaikille avoin foorumi internetiin liittyvistä aiheista.

Tilaisuuden avaa eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtaja Päivi Lipponen. Hänen jälkeensä tilaisuudessa puhuu tulevaisuusvaliokunnan varapuheenjohtaja Oras Tynkkynen. Lisäksi yksikön päällikkö Päivi Antikainen liikenne- ja viestintäministeriöstä alustaa digitalisaatiokehityksestä Suomessa.

Päivän paneeleissa syvennytään teolliseen internetiin ja palvelunestohyökkäyksiin. Teollinen internet on yksi tämän hetken suurimpia murroksia. Paneelissa pohditaan, mitä teollisen internetin hyödyntäminen edellyttää sekä yhteiskunnalta että yrityksiltä. Iltapäivän paneelissa aiheena ovat palvelunestohyökkäykset ja miten niihin voi varautua.
Liikenne- ja viestintäministeriön lisäksi tapahtuman järjestävät ulkoasiainministeriö, eduskunta, Kuntaliitto, Suomen Internet-yhdistys, Nokia ja Ficix ry.

Tapahtumaa voi seurata reaaliajassa verkossa ja keskusteluun voi osallistua Twitterissä hashtagilla #FIF2015.