Kesäkisa nuorille: tee liikenneturvallisuusvideo ja näe se TV:ssä

liikenne- ja viestintäministeriö
Julkaisuajankohta 29.6.2012 12.57
Uutinen

Eläköön nuoret -liikenneturvallisuuskampanjan videokilpailu on käynnissä. Kilpailuun voivat osallistua 13-25-vuotiaat nuoret. Kilpailuun lähetettävien videoiden aihepiirejä ovat mopoilu ja vesillä liikkumisen turvallisuus.

Kilpailutöitä voi jättää aina heinäkuun loppuun asti. Omaa suosikkiaan voi äänestää osoitteessa www.elakoon.fi/videoskaba. Eniten ääniä saaneet pääsevät finaaliäänestykseen, jonka osallistujat julkaistaan elokuun puolivälissä.

Voittajat saavat palkinnoksi myös vapaavalintaisen elämysmatkan. Nuoret voivat valita lähtevätkö he venepoliisin matkaan partiokeikalle, liukkaalle radalle liikenneopettajan kanssa vai tutustuvatko merikarhun arkeen jäänmurtajalla. Mahdollisuutena on myös hallittu putoaminen jäihin, historiallinen majakkamatka tai ratsia ja munkkikahvit Liikkuvan poliisin kanssa.

Tarkemmat osallistumisohjeet ja nuoria sparraamaan lähteneiden ohjaajien vinkit löytyvät osoitteesta www.elakoon.fi/videoskaba/kuinka-osallistun.

Nuorten videokilpailu on osa monivuotista Eläköön-liikenneturvallisuuskampanjaa. Kampanjassa ovat mukana Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi, Liikennevirasto, liikenne- ja viestintäministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö, Poliisi, Liikenneturva, Autokoululiitto, Allianssi, Opetushallitus, Rajavartiolaitos, Suomen Meripelastusseura, Suomen Partiolaiset, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto.