null Liikenne- ja viestintäministeriön verkkosivut uudistettu

Liikenne- ja viestintäministeriön verkkosivut uudistettu

Tiedote 28.04.2004 14.23 fi

Liikenne- ja viestintäministeriön uudet suomenkieliset Internet-sivut www.mintc.fi on avattu. Kokonaisuudistuksessa on selkeytetty sivuston rakennetta, laajennettu sisältöä ja modernisoitu ulkoasua.

Uuden sivuston pääosiot ovat Ajankohtaista, Liikennetietoa, Viestintätietoa, Ministeriön esittely, Henkilöt ja asiointi. Tällä jaottelulla sivusto palvelee sekä meneillään olevista ajankohtaisista asioista kiinnostuneita kävijöitä että erityisesti liikenteen tai viestinnän asioihin keskittyneitä kansalaisia, toimittajia, yrityksiä ja yhteisöjä sekä lausunnonantajia.

Esillä olevia asioita esitellään sivustolla aiempaa laajemmin. Ajankohtaisosiota on kehitetty entistä reagoivammaksi. Myös ministerin puheet ja vastaukset kirjallisiin kysymyksiin löytyvät helposti heti etusivulta. Keskeisten lakihankkeiden tiedottamista ja seurantaa verkkosivustolla lisätään.

Kattavat yhteystiedot ja laaja henkilöhakemisto helpottavat asiointia ministeriössä. Asiointia on kehitetty myös esimerkiksi sähköisellä julkaisupalvelulla.

Sivuston tekstiversio sekä tekstin suurennus- ja pienennyspainikkeet mahdollistavat aiempaa esteettömämmän pääsyn sivustolle. Esteettömyyttä parantavat myös selkeä ja yhtenäinen kieliasu sekä sivujen tekstisisällöstä erotellut linkit ja ladattavat tiedostot.

Ruotsinkielinen sivusto ja muut vieraskieliset osiot uudistetaan kesän aikana.


Lisätietoja:
apulaistiedotuspäällikkö Johanna Anttila, johanna.anttila@mintc.fi, puh. (09) 160 28329
verkkotiedottaja Juha Pitkäranta, juha.pitkaranta@mintc.fi, puh. (09) 160 28334

Palaute verkkosivustosta:
webmaster@mintc.fi

www.mintc.fi