Takaisin

Liikennevallankumous ja automaatio aiheena SuomiAreenassa

Liikennevallankumous ja automaatio aiheena SuomiAreenassa

Uutinen 14.06.2016 12.23 fi

SuomiAreena -logo (Kuva: SuomiAreena / MTV)

Liikenne- ja viestintäministeriön SuomiAreenan keskustelutilaisuuksien päivän polttavina aiheina ovat liikennevallankumous ja suomalaisen työn automaatio. Tervetuloa mukaan!

Automaatio – työttömiä vai työllisiä

torstaina 14.7. klo 15.15-16.30, Purje-lava

Keskustelussa etsitään näkemyksiä automatisaation vaikutuksista valtion, kaupungin, yrittäjän ja työntekijöiden näkökulmasta.

LVM:n ja Ulvilan kaupungin yhteisessä keskustelussa ovat mukana liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, Ulvilan kaupunginjohtaja Jukka Moilanen, Cimcorp Oy:n liiketoimintayksikön johtaja Tero Peltomäki, Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU ry:n puheenjohtaja Heidi Nieminen ja kommentaattorina Robotics Finlandin toiminnanjohtaja Cristina Andersson.

Liikennevallankumous

perjantaina 15.7. klo 10.00-11.15., Purje-lava

Liikennesektorilla käy kova melske, kun perinteisesti julkisin toimin järjestettyjä palveluja avataan entistä enemmän markkinaehtoisesti toimiviksi.

Murroksen uhkia ja mahdollisuuksia ovat pohtimassa ministeri Anne Berner, kansanedustaja, liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja Ari Jalonen, Euroopan parlamentin jäsen Merja Kyllönen, Onnibussin perustaja ja Tuup Oy:n toimitusjohtaja Pekka Möttö sekä kansanedustaja ja yrittäjä Antero Vartia.

Molempien keskustelujen juontajana toimii Tuomas Enbuske.

Viikon aikana ministeri Berner on mukana myös monessa muussa keskustelussa – katso kattava lista SuomiAreenan sivuilta.