null Lindén vastaanottaa ICF-kunnianosoituksen New Yorkissa

Lindén vastaanottaa ICF-kunnianosoituksen New Yorkissa

Tiedote 03.06.2011 10.01 fi

Viestintäministeri Suvi Lindén ottaa vastaan Intelligent Community Visionary of the Year for 2011 -tunnustuksen New Yorkissa 3. kesäkuuta. Tunnustuksen myönsi The Intelligent Community Forum (ICF).

Lindén saa tunnustuksen työstään laajakaistapalvelun säätämiseksi jokaisen perusoikeudeksi sekä aktiivisesta työstä YK:n laajakaistakomissiossa.

Kunnianosoitus myönnetään henkilölle tai organisaatiolle, joka toimii suunnannäyttäjänä laajakaistateknologian ja -sovellusten käytössä. Tunnustuksen saajalla tulee olla ansioita julkisen ja yksityisen sektorin välisen yhteistyön syventämisestä sekä tunnustusta asiantuntijuudestaan muilta alan toimijoilta.

ICF on New Yorkissa toimiva säätiö ja ajatushautomo, joka tutkii taloudellista ja yhteiskunnallista kehitystä 2000-luvun yhteisöissä. Niin teollisuusmaita kuin kehittyviäkin maita kannustetaan luomaan vaurautta, vakautta ja kulttuurista sisältöä maailmassa, jossa työpaikat, investoinnit ja kehitys ovat yhä enemmän riippuvaisia laajakaistaviestinnästä ja muusta teknologiasta.

ICF valitsee Intelligent Community Visionary of the Year -kunnianosoituksen saajan vuosittain. Ensimmäinen kerran kunnianosoitus myönnettiin vuonna 2005. Sen ovat aiemmin saaneet muun muassa Wikian perustajat Angela Beesley ja Jimmy Wales.

Lisätietoja
erityisavustaja Anna Anttinen 040 759 7883