Mitaleita ansioituneille tieliikenteen kehittäjille

Tiedote 02.05.2016 12.05 fi sv

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner jakoi 2. toukokuuta 2016 Moottoriliikenteen ansiomitalit kuudelle henkilölle.

Ansiomitalit myönnetään ansiokkaasta valtakunnallisesta toiminnasta suomalaisen moottoriliikenteen hyväksi. Ansiomitalin voi saada henkilö, joka on pitkäaikaisella ja tuloksekkaalla työllään edistänyt tieliikenteen kehittämistä.

Ansiomitalin saivat:

Rainer Nyman, Autoalan Keskusliitto ry

Liittovaltuuston varapuheenjohtaja Tapio Sällylä, Autoliitto ry

Diplomi-insinööri Kalevi Lintula, Suomen Autoteknillinen Liitto ry

Johtaja Pasi Moisio, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry

Toimitusjohtaja Ismo Lehtinen, Tampereen Aluetaksi Oy

Ylijohtaja Minna Kivimäki, liikenne- ja viestintäministeriö

- Vaikka yhteiskunnan suuret trendit tuovat monia muutoksia tieliikenteeseen, perustavoitteemme eivät muutu. Meidän on huolehdittava, että Suomessa maantieliikenne on turvallista, taloudellista ja tehokasta. Tämä turvaa maamme taloudellisen kehityksen ja kansainvälisen kilpailukyvyn. Te olette avainhenkilöitä, kun Suomesta tehdään menestystarinaa, sanoi liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner jakaessaan Moottoriliikenteen ansiomitalit Helsingissä.

Moottoriliikenteen ansiomitaleja on myönnetty vuodesta 1993 lähtien. Mitalin myöntää liikenne- ja viestintäministeri Moottoriliikenteen Keskusjärjestö ry:n hallituksen asettaman mitalitoimikunnan esityksestä.

Moottoriliikenteen Keskusjärjestö ry on kahdeksan tieliikennejärjestön yhteistyöelin. Jäseninä ovat Autoalan Keskusliitto ry, Autoliitto ry, Autotuojat ry, Linja-autoliitto ry, Suomen Autokoululiitto ry, Suo-men Autoteknillinen Liitto ry, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry ja Suomen Taksiliitto ry.

Lisätietoja:

Asiamies Timo Koskinen, Moottoriliikenteen Keskusjärjestö, p. 040 570 9070