Takaisin

Moottoriliikenteen ansiomitali seitsemälle

Moottoriliikenteen ansiomitali seitsemälle

Tiedote 11.05.2007 12.12 fi

Moottoriliikenteen ansiomitali on myönnetty seitsemälle tieliikenteen ammattilaiselle.

Ansiomitalin ovat saaneet järjestöpäällikkö Jari Pietiä (Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry), toimitusjohtaja Juhani Puro (Ventoniemi Oy), tiejohtaja Rita Piirainen (Tiehallinto, Uudenmaan tiepiiri), Hannu Hänninen (Autoliitto ry), päätoimittaja ja toimitusjohtaja Petteri Räsänen (Autotieto Oy), liikenneneuvos Martti Lund ja toimitusjohtaja Jaakko Rahja (Suomen Tieyhdistys ry).

Liikenneministeri Anu Vehviläinen jakoi ansiomitalit 11. toukokuuta Helsingissä.

Moottoriliikenteen ansiomitalin voi saada henkilö, joka on toiminut pitkään ja ansiokkaasti moottoriliikenteen kehittämisen hyväksi.

Ansiomitali virallistettiin huhtikuun alussa voimaan tulleella tasavallan presidentin asetuksella. Mitalin myönsi nyt ensimmäistä kertaa liikenneministeri. Aiemmin mitalin on myöntänyt Moottoriliikenteen Keskusjärjestö ry:n hallitus mitalitoimikunnan esityksestä. Ansiomitalia on jaettu yhteensä 115 kappaletta.

Moottoriliikenteen Keskusjärjestö perusti ansiomitalin vuonna 1993 moottoriliikenteen kehittämistyön edistämiseksi. Mitalissa on kuvattuna auton ohjauspyörä ja ajajan kädet sekä teksti "Moottoriliikenteen hyväksi".Lisätietoja:

liikenne- ja viestintäministeriön viestintä, puh. (09) 160 28331

asiamies Timo Koskinen, Moottoriliikenteen Keskusjärjestö,
puh. (09) 2530 4234 tai 040 570 9070