Avoin LVM – ministeriön ovet auki virtuaalisesti 21.-26.8.

Liikenne- ja viestintäministeriö viettää avointa viikkoa 21.-26.8. osana Suomen 100-vuotisjuhlavuotta sekä ministeriön 125-vuotisjuhlaa. Viikon aikana ministeriön työhön ja ministeriöläisiin voi tutustua muun muassa videoiden sekä Facebook- ja Twitter-keskusteluiden kautta. LVM:n avoimen viikon päättää lauantaina 26.8. Säätytalolla järjestettävä valtioneuvoston yhteinen avointen ovien tapahtuma.

Kysy virkamieheltä Facebookissa

Viikon aikana ministeriön Facebook-tilillä järjestetään avoimia keskusteluja. LVM:n virkamiehet vastaavat kiinnostuneiden kysymyksiin ajankohtaisista aiheista:

  • Tiistai 22.8.: Tulevaisuuden viestintäverkot
  • Keskiviikko 23.8.: Ajokorttiuudistus
  • Torstaina 24.8.: Avoin tieto ja sen hyödyntäminen

Keskusteluaika on klo 14.00 - 15.00. Kysymyksiä voi lähettää myös ennakolta ministeriön Facebook ja Twitter-tilien kautta.

Kurkistus ministeriön arkeen

Ministeriön toimintaan tutustutaan myös videohaastatteluiden ja suorien lähetysten kautta. Haastatteluvideot julkaistaan ministeriön sosiaalisen median kanavissa avoimen viikon aikana. Työnsä eri puolista kertovat muun muassa liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, kansliapäällikkö Harri Pursiainen sekä virkamiehet eri osastoilta.

Viikon aikana järjestettävät kuulemistilaisuudet miehittämättömän ilmailun tulevasta EU-sääntelystä sekä maantielain uudistuksesta ovat seurattavissa suorana lähetyksenä myös ministeriön Youtube-kanavalta.

Perjantaina 25.8. puolestaan tempaistaan ministeriön Twitter-spurtti, kun LVM:läiset kertovat Twitterissä työpäivästään tunnisteella #AvoinLVM.

Valtioneuvoston avoimet ovet 26.8.

Valtioneuvosto avaa ovensa yleisölle lauantaina 26. elokuuta klo 10-14 Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Ovet ovat avoinna Valtioneuvoston linnassa, Säätytalossa, Valtioneuvoston juhlahuoneistossa ja Arppeanumissa.

LVM on mukana Säätytalolla, jossa useampi ministeriö esittelee toimintaansa. Tilaisuudessa pääsee ajamaan simulaattorissa Ylläksen kupeessa arktisissa olosuhteissa AuroRallia sekä tutustumaan ministeriön historiaan ja ajankohtaisiin aiheisiin. Säätytalo on avoinna yleisölle kello 10 – 14 (Snellmaninkatu 9-11, Helsinki).

Muualla verkossa

LVM Youtube-kanava

Valtioneuvoston avoimet ovet lauantaina 26.8.2017.

Tulostettava kartta (pdf)

Seuraa avointa viikkoa Twitterissä 

#avoinLVM 

#avoimetovet 

#LVM125

#Suomi100

LVM Twitterissä

@lvmfi

LVM Facebookissa

@lvmfi