null Kutsu ja ilmoittautuminen Suomi kävelee ja polkee -foorumiin 7.9.

Kutsu ja ilmoittautuminen Suomi kävelee ja polkee -foorumiin 7.9.

Pressmeddelande 19.08.2020 12.21 fi sv en

Pyöräilijä, kävelijöitä ja koira. (Kuva: LVM, kuvitukset Kati Närhi)

Suomi kävelee ja polkee -sidosryhmäfoorumi jakaa alan tietoa ja kertoo onnistuneista toimenpiteistä Suomesta ja maailmalta. Foorumi tukee kansallisen kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelman tavoitteiden toteutumista. Tavoitteena on kasvattaa kävelyn ja pyöräliikenteen matkamäärää 30 prosenttia vuoteen 2030 mennessä.

Liikenne- ja viestintäministeriö, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom ja Väylävirasto järjestävät ensimmäisen foorumin webinaarina maanantaina 7. syyskuuta 2020 klo 13-15:15. Kutsumme mukaan kaupunkien, kuntien, järjestöjen, yritysten ja valtionhallinnon edustajia, jotka toteuttavat kansallista kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelmaa.

Luvassa muun muassa Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakan puheenvuoro kävelyn ja pyöräliikenteen kansallisista tavoitteista, sekä pääkaupunkimme kaupunkiympäristön toimialajohtajan Mikko Ahon puheenvuoro Helsingin loistavasta kävelyn ja pyöräliikenteen edistämistyöstä. Luvassa on myös paneelikeskustelu, johon olemme koonneet erittäin kiinnostavan kokoonpanon tilaisuutta varten.

Ilmoittaudu foorumiin viimeistään keskiviikkona 2.9. oheisen linkin kautta:

https://link.webropolsurveys.com/S/1793EED99D0D8B07


Lisätietoja:

erityisasiantuntija Tuire Valkonen, p. 029 534 2047, tuire.valkonen(at)lvm.fi, Twitter @ValkonenTuire

yksikön johtaja Päivi Antikainen, p. 050 382 7101, paivi.antikainen(at)lvm.fi, Twitter @PaiviAntikainen