Takaisin

Liikenne- ja viestintäfoorumi: Tieto hyvinvoinnin lähteenä

Liikenne- ja viestintäfoorumi: Tieto hyvinvoinnin lähteenä

Uutinen 16.02.2016 11.24 fi

Liikenne- ja viestintäfoorumi 16.2.2016

Liikenne- ja viestintäministeriön vuosittainen kutsuvierasseminaari pidetään 16. helmikuuta 2016. Aiheena on tieto hyvinvoinnin lähteenä. Miten tieto mahdollistaa kasvun ja uuden liiketoiminnan? Miten valtio ja yritykset voivat tehdä yhteistyötä digitalisaation edistämiseksi? Onko meillä tarpeeksi rohkeutta uudistua ja kehittää toimintaamme?

- Tavoitteena on, että Suomi on tulevaisuudessa digitaalisen liiketoiminnan kannalta kilpailukykyinen ja edistyksellinen maa, jossa on turvallista tarttua digitalisaation mahdollisuuksiin. Teemme monella saralla työtä, että Suomessa ideoilla ja kokeiluilla on mahdollisuus kasvaa palveluiksi ja kannattavaksi yritystoiminnaksi ja, että nämä palvelut toimivat kansalaisten ja koko yhteiskunnan hyödyksi, sanoo liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Foorumin pääpuhujat ovat liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, Technical Program Manager Stef van Grieken Googlelta ja juristi, kirjailija André Chaker. Puhujien lisäksi aiheeseen syvennytään paneelikeskustelussa, jossa pohditaan milloin tai millainen palvelutarjonta luo kysyntää ja mikä kannustaa astumaan uusille alueille.

Liikenne- ja viestintäfoorumi on kutsutilaisuus. Tilaisuuden tallenteen voi katsoa ministeriön verkkopalvelussa. Twitter-keskustelu tilaisuudesta käydään hashtagilla #LVF2016.