Liikenne- ja viestintäministeriö viestii verkossa EU-puheenjohtajakaudella

liikenne- ja viestintäministeriö
Julkaisuajankohta 9.6.2006 14.03
Tiedote
Liikenne- ja viestintäministeriö on avannut oman verkkosivuston heinäkuussa alkavaa Suomen EU-puheenjohtajakautta varten. Kokonaan englanniksi toimitetulle sivustolle pääsee osoitteella www.mintc.fi/eu2006.

Puheenjohtajakauden verkkosivustolla on tietoa liikenteen ja viestinnän prioriteeteista, ajankohtaisia uutisia, ministerin puheita ja lausumia, avainhenkilöiden esittelyt ja yhteystiedot sekä esitteitä ja tietoa tulevista tapahtumista.

Verkkosivustolla on liikenne- ja viestintäministeri Susanna Huovisen videotervehdys. Verkkosivustolla esitellään myös tyypillistä suomalaista liikennettä ja viestintää kuvien, pienen tarinan ja visailun avulla.

Valtioneuvoston kanslian ylläpitämä Suomen EU-puheenjohtajakauden sivusto on osoitteessa www.eu2006.fi.

Vieraskielisiä verkkosivuja uudistettu

Kansainvälisissä yhteyksissä palvelevat myös ministeriön vieraskieliset verkkosivustot. Kattavimmin tietoa ja ajankohtaisia uutisia löytyy ruotsin- ja englanninkielisiltä sivuilta.

Ministeriön ranskan-, saksan- ja venäjänkieliset verkkosivut on uudistettu. Sivuilta löytyy perustietoa liikenteestä ja viestinnästä Suomessa, ministeriön ja ministerin esittelyt sekä yhteystiedot.

Liikenne- ja viestintäministeriön sivustojen suorat osoitteet:

- suomeksi www.mintc.fi
- ruotsiksi www.mintc.fi/svenska
- englanniksi www.mintc.fi/english
- ranskaksi www.mintc.fi/francais
- saksaksi www.mintc.fi/deutsch
- venäjäksi www.mintc.fi/russian
- EU-puheenjohtajuus www.mintc.fi/eu2006

Tiedotteet suoraan sähköpostiin

Ministeriön tiedotteet voi lukea verkkosivuilta ja ne voi myös tilata sähköpostiin aihepiirien mukaan. Aihepiirejä ovat EU-asiat, liikenne, viestintä, englanninkieliset tiedotteet sekä ruotsinkieliset tiedotteet.


Lisätietoja:
verkkopäätoimittaja Johanna Anttila, puh. (09) 160 28329
tiedottaja Juha Pitkäranta, puh. (09) 160 28010 (LVM:n EU-puheenjohtajuussivusto)