Takaisin

Liikenne- ja viestintäministeriön ruotsinkieliset verkkosivut uudistettu

Liikenne- ja viestintäministeriön ruotsinkieliset verkkosivut uudistettu

Tiedote 16.03.2005 10.07 fi

Liikenne- ja viestintäministeriön uudet ruotsinkieliset Internet-sivut on avattu osoitteessa www.mintc.fi/svenska. Kokonaisuudistuksessa on selkeytetty sivuston rakennetta, laajennettu sisältöä ja modernisoitu ulkoasua.

Uusi verkkosivusto on osa ministeriön ruotsinkielisen viestinnän kehittämistä. Ruotsinkielisiä tiedotteita julkaistiin yli 100 vuonna 2004. Uudella verkkosivustolla esitellään myös muita esillä olevia asioita aiempaa laajemmin. Sivustolta löytyvät myös ministerin vastaukset kansanedustajien kirjallisiin kysymyksiin.

Kattavat yhteystiedot ja laaja henkilöhakemisto helpottavat asiointia ministeriössä.

Uuden sivuston pääosiot ovat Ajankohtaista, Liikennetietoa, Viestintätietoa, Ministeriön esittely, Henkilöt ja asiointi. Tällä jaottelulla sivusto palvelee sekä meneillään olevista ajankohtaisista asioista kiinnostuneita kävijöitä että erityisesti liikenteen tai viestinnän asioihin keskittyneitä kansalaisia, toimittajia, yrityksiä ja yhteisöjä.


Verkkosivuston kävijämäärä nousussa

Ministeriön verkkosivuilla on alkuvuonna ollut entistä enemmän kävijöitä. Vuoden 2004 lopussa tehdyn käyttäjäkyselyn mukaan sivustolla käy runsaasti viestintä- ja liikennealan asiantuntijoita, ministeriön hallinnonalalla ja muualla valtionhallinnossa työskenteleviä, muita ammattikäyttäjiä, kansalaisia ja toimittajia.

Ajankohtaiset asiat kiinnostavat kävijöitä eniten. Myös julkaisuja sekä henkilö- ja yhteystietoja käytettiin paljon.


Ministeriön verkkosivujen uudistus jatkuu; sivuston vieraskieliset osiot uudistetaan kuluvan vuoden aikana.


Lisätietoja:
verkkopäätoimittaja Johanna Anttila, johanna.anttila@mintc.fi, puh. (09) 160 28329

Palaute verkkosivustosta:
webmaster@mintc.fi