Miltä näyttävät liikenteen tulevaisuuden haasteet? Osallistu ja kommentoi

Uutinen 03.11.2011 15.45 fi

Liikennepoliittisen selonteon valmistelu etenee. Työn taustaksi on koottu näkemyksiä liikenteen merkityksestä yhteiskunnassa ja liikennepolitiikan 2010-luvun haasteista. Mikä merkitys liikennepolitiikalla on Suomen kilpailukyvylle? Miten ilmastonmuutosta hillitään liikenteen ratkaisuilla? Voit osallistua selonteon valmisteluun ja kommentoida liikenteen tulevaisuuden haasteita.

Liikennepoliittista selontekoa valmistellaan avoimesti ja vuorovaikutteisesti. Tulevaisuuden haasteiden valmistelussa on hyödynnetty syyskuussa käydyn sidosryhmäkyselyn vastauksia.

Vuoropuhelu jatkuu jatkuu koko selonteon valmistelun ajan. Tulevaisuuden haasteista odotellaan kommentteja 30.11. saakka osoitteessa selonteko@lvm.fi. Tähän osoitteeseen voi lähettää ehdotuksia ja ajatuksia myös muista selontekoon liittyvistä kysymyksistä. Selonteon valmistelusta kerrotaan säännöllisesti ministeriön verkkosivuilla ja Facebook-sivulla.

Sidosryhmäkyselyn tulokset ja Liikenteen merkitys yhteiskunnassa ja liikennepolitiikan 2010-luvun haasteet -muistio löytyvät valtioneuvoston hankerekisteristä HAREsta oheisen linkin kautta.