Ministeri Berner Intiaan

Uutinen 10.11.2017 09.31 fi sv en

Ministeri Berner (Kuva: LVM)

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner vierailee Intiassa 12.-17. marraskuuta. Matka suuntautuu Delhiin, Nagpuriin ja Bangaloreen.

Matkan aikana ministeri Berner puhuu Kansainvälisen Tieliiton IRF:n maailmankonferenssissa Delhissä, osallistuu konferenssin yhteydessä pidettävään kansainväliseen liikenneministerikokoukseen ja puhuu Bangalore Technology Summitin avajaisissa. Matkaohjelmaan sisältyy myös useita ministeritapaamisia.

Ministeri Berner tapaa muun muassa liikenne- ja merenkulkuministeri Nitin Gadkarin sekä muita Intian hallituksen ja Karnatakan osavaltion hallituksen ministereitä. Bernerillä on lisäksi lukuisia ministeri-, virkamies- ja yritystapaamisia IRF:n konferenssin aikana.

- Intia on juuri nyt erityisen kiinnostava maa, koska eri liikennemuotojen infrastruktuurin kehitys on siellä erittäin nopeaa. Lisäksi viestintäverkkojen kapasiteetti kasvaa ripeään tahtiin, ja maassa investoidaan 5G-teknologiaan, esineiden internetiin sekä telealan tutkimukseen ja kehittämiseen. Nämä tarjoavat erinomaiset puitteet älyliikenteelle, ministeri Berner toteaa.