null Videokilpailu nuorille mopoilun ja vesillä liikkumisen turvallisuudesta

Videokilpailu nuorille mopoilun ja vesillä liikkumisen turvallisuudesta

Uutinen 26.04.2012 14.01 fi

Eläköön-liikenneturvallisuuskampanja avaa videokilpailun nuorille. Kesän aikana kisataan parhaasta mopoilun ja vesillä liikkumisen turvallisuudesta kertovasta videosta. Videossa idean tulisi olla tärkein, ei tekninen taituruus.

13-25-vuotiaille suunnattu kilpailu on käynnissä aina heinäkuun loppuun asti. Kilpailuun jätettyjä videoita voi äänestää koko kilpailun ajan ja eniten ääniä saaneet pääsevät mukaan myös finaaliäänestykseen, jonka osallistujat julkaistaan elokuun puolivälissä. Kilpailussa on omat sarjansa sekä mopoilulle että vesiturvallisuudelle, joista molemmista valitaan voittaja.

Kilpailun palkintoina on mahdollisuus viettää harvinainen elämyspäivä. Voittajat voivat valita lähtevätkö he venepoliisin matkaan partiokeikalle, liukkaalle radalle liikenneopettajan kanssa vai tutustuvatko merikarhun arkeen jäänmurtajalla. Mahdollisuutena on myös hallittu putoaminen jäihin, historiallinen majakkamatka tai ratsia ja munkkikahvit Liikkuvan poliisin kanssa.

Videokilpailu on osa monivuotista Eläköön-liikenneturvallisuuskampanjaa, jonka tarkoituksena on kannustaa ihmisiä toimimaan liikenneturvallisuuden puolesta ja tehdä liikennekulttuuristamme vastuullisempaa.